“Λουκέτο” στην ΠΥΡΣΟΣ Security μετά από 22 χρόνια λειτουργίας- Στο δρόμο 800 εργαζόμενοι

2 months ago
680 Views
qyhgdddstk574dab944e468

Την ώρα που εκτελούσαν χρηματαποστολή για λογαριασμό τράπεζας ενημερώθηκαν οι υπάλληλοι της ΠΥΡΣΟΣ Security για το “λουκέτο” στην εταιρεία που εργάζονται, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε το κλείσιμό της μετα απο 22 χρόνια λειτουργίας στο χώρο της ιδιωτικής φύλαξης. Όπως λένε παράγοντες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, πρόκειται για ενα προδιαγεγραμμένο τέλος μιας εταιρείας η οποία εδω και ενα χρόνο είχε προχωρήσει σε στάση πληρωμών απέναντι σε εργαζόμενους και πιστωτές.

“Μόλις γύρισαν τα παιδιά απο την χρηματαποστολή ενημερώθηκαν απο το διευθυντή ασφάλειας ότι η εταιρεία έκλεισε”, λεει στο Newsit o πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ασφαλείας,Χρηματαποστολών και Φυλάκων, Νίκος Παπακωνσταντίνου και επισημαίνει πως ήδη εδώ και ενάμιση χρόνο η εταιρεία αδυνατούσε να καταβάλει τους μισθούς των εργαζομένων καθώς και να εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στο ΙΚΑ και την εφορία.

“Έσκασε τωρα το “κανόνι, αλλά το περίμεναμε εδώ και ενα χρόνο”, προσθέτει ο κ.Παπακωνσταντίνου διευκρινίζοντας ότι πλέον με το κλείσιμο της εταιρείας ΠΥΡΣΟΣ, ανοίγει η αγορά για τις δυο εταιρείες που απομένουν στον τομέα των χρηματαποστολών.

Ωστόσο,η ΠΥΡΣΟΣ μοιάζει με την κορυφή του “παγόβουνου” για ένα κλάδο στον οποίο οι υπάλληλοι εργάζονται με τρίμηνες καθυστερήσεις στις πληρωμές των δεδουλευμένων τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία ΠΥΡΣΟΣ απασχολεί περί τους 800 εργαζόμενους.

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title