Κωστούρος:Να μην κλείσει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Αγία Τριάδα

2 months ago
386 Views
13332996_805960116206467_1759261462084953475_n

Το κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στην Αγία Τριάδα μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Σήμερα το πρωί, με επιστολή μου προς την διοίκηση της τράπεζας ανέφερα τις αντιρρήσεις μας αλλά και τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να κλείσει το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην Αγία Τριάδα.

«Αξιότιμοι κύριοι ,
Ζητάμε από την διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, να επανεξετάσει την απόφαση των οργάνων της Τράπεζας, περί αναστολής της λειτουργίας του υποκαταστήματος της στην Αγία Τριάδα, στην έδρα της δημοτικής ενότητας Μιδέας του ιστορικού δήμου Ναυπλιέων.
Εκφράζοντας τα συναισθήματα των δημοτών μας θεωρούμε την ανωτέρω απόφαση για αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματός σας στην Αγία Τριάδα ως λανθασμένη και ληφθείσα χωρίς να υπολογιστούν πολλοί παράγοντες, που κυρίως άπτονται της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής. Η εν λόγω απόφαση υποβαθμίζει την καθημερινότητα των κατοίκων, δυσχεραίνει τις συναλλαγές των συνταξιούχων και των αγροτών ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει την ανάπτυξη κάθε είδους επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Το υποκατάστημα της Πειραιώς στην Αγία Τριάδα τυχαίνει το μοναδικό υποκατάστημα τράπεζα, που λόγω της γεωγραφικής και της οικονομικής διάρθρωσης της περιοχής, εξυπηρετεί αποκλειστικά τα χωριά όλου του πρώην δήμου Μιδέας. Ως εκ τούτου παραπάνω από 5000 κάτοικοι, ως επί το πλείστον αγρότες και συνταξιούχοι, να εξυπηρετούνται καθημερινά από το συγκεκριμένο υποκατάστημα, για περισσότερα από 25 χρόνια.
Παρακαλούμε θερμά για την ευαισθητοποίηση σας επί του θέματος και ευελπιστούμε να επανεξετάσετε και να ανακαλέσετε την απόφασή για διακοπή του υποκαταστήματος σας στην Αγία Τριάδα.»

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title