Κατασχεμένοι Τραπεζικοί Λογαριασμoί; …Τέλος!

2 months ago
977 Views
ScreenHunter_4336 Jul. 24 22.20

Απελευθερώστε τα μπλοκαρισμένα χρήματα από το λογαριασμό σας με βάση αποφάσεις του ΣτΕ

Τα χρήματα που υπάρχουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς και είναι για την πληρωμή μισθών, την πληρωμή προμηθευτών και εξόδων επιχείρησης μπορούν σήμερα να ξεμπλοκαριστούν! ScreenHunter_4335 Jul. 24 22.19

Οι αποφάσεις του ΣτΕ και των δικαστηρίων όλων των βαθμίδων είναι ξεκάθαρες και αποτελούν ισχυρότατο νομικό όπλο και για εσάς.

Σταματήστε σήμερα την αυθαιρεσία εφορίας, των ασφαλιστικών οργανισμών (ΟΑΕΕ, ΙΚΑ κλπ.) και των τραπεζών.

Υπάρχουν συμπολίτες μας που έχουν απελευθερώσει ποσά που ξεπερνούν ακόμη και τις 100.000€

Κώστας Π. 53 χρονών, έμπορος.

«Δεν μπορώ να λειτουργήσω την επιχείρησή μου από τότε που μπλόκαρε το λογαριασμό η τράπεζα. Και με τα capital control δεν μπορώ να ανοίξω και άλλον. Ουσιαστικά με καταδικάζουν σε κλείσιμο, αφού δεν μπορώ να κινήσω χρήματα μέσω λογαριασμού.»

Ηλίας Χ. 41 χρονών, αγρότης.

«Μου είπαν ότι θα μπει η επιδότηση και όταν πήγα στην τράπεζα να εισπράξω τα χρήματα είδα ότι μου είχαν κρατήσει 10.000€ για τον ΟΓΑ. Μα εγώ την επιδότηση τη χρειάζομαι τώρα για να μπορώ να παράγω και να πληρώνω και τον ΟΓΑ! Είναι τρελλοί;»

Ελένη Κ. 64, Επιχειρηματίας

«Μπήκα να πληρώσω τη μισθοδοσία των υπαλλήλων και έψαχνα τα χρήματα! Είχαν δεσμευθεί για μια οφειλή της επιχείρησης και οι υπάλληλοι έμειναν απλήρωτοι! Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά;»

 Οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών φυσικών και νομικών προσώπων για χρέη προς το Δημόσιο και τις Τράπεζες έχουν πλέον δρομολογηθεί.

Όμως υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις όπως οι περιπτώσεις για ποσά που είναι απότοκα μισθών, συντάξεων, κοινωνικών παροχών, επιδοτήσεων ή προορίζονται και σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργία επαγγελματικής δραστηριότητας καθώς και για μια άλλη σειρά λόγων όπως για την κάλυψη δαπανών υγείας.

Εκεί, η άσκηση του δικαιώματος κατάσχεσης κρίνεται καταχρηστική!

Μπορείτε σήμερα να απελευθερώσετε τα χρήματα και τους λογαριασμούς σας.
Ισχύει ανεξαρτήτως ποσού κατάθεσης.

Με τις κατάλληλες γρήγορες νομικές ενέργειες μπορεί να διαταχθεί η αποδέσμευση των ποσών αυτών και η άρση της κατάσχεσης.

Καλέστε μας σήμερα στο 2110121395 για να μάθετε πώς μπορείτε να απελευθερώσετε τα χρήματά σας που έχουν δεσμευθεί καταχρηστικώς!

Κάντε το πρώτο βήμα σήμερα.
Ξεκινήστε σήμερα τις νομικές διαδικασίες απελευθέρωσης των χρημάτων και των λογαριασμών που σας έχουν κατασχέσει καταχρηστικώς.

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *