Καταθέτει πρόταση για τηλεοπτική συχνότητα ο Μαρινάκης

2 days ago
586 Views
_mg_677714391926801467535658

Μια από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες θα διεκδικήσει ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω της νεοσυσταθείσας εταιρείας «Alter Ego», που δημιούργησε για τον σκοπό αυτό

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν πέντε κατηγορίες για την υπόθεση της Εγκληματικής Οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, χωρίς να έχει εκδοθεί ακόμη η πρόταση του εισαγγελέα για το ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη, είναι αποφασισμένος να κάνει πρόταση για την αγορά της μιας από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

 

Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, ο εφοπλιστής, ο οποίος έχει εκλεγεί και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με τον σχηματισμό του δημάρχου, Γιάννη Μώραλη, την Δευτέρα θα  καταθέσει την σχετική αίτηση, μέσω της εταιρείας «Alter Ego» που συνέστησε για τον σκοπό αυτό και στην οποία συμμετέχει και ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος.

Η «Alter Ego» θα συμμετάσχει μόνη της στον υπό διενέργεια διαγωνισμό, με τον Μαρινάκη να εμφανίζεται διατεθειμένος, σύμφωνα πάντα με τα Παραπολιτικά, να επενδύσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ, θέλοντας να δημιουργήσει έναν τηλεοπτικό σταθμό που θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αίτηση έχουν ήδη καταθέσει ο ΣΚΑΪ  του Γ. Αλαφούζου, ο ΑΝΤ1 του ομίλου Κυριακού και το Star του ομίλου Βαρδινογιάννη, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν την Δευτέρα ο Alpha του Δ.Κοντομηνά και το E-TV του Φ. Βρυώνη.

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title