Κανείς δεν πιστεύει ότι ένας αγαπητός σε όλους αστυνομικός δεν είναι πια στην αστυνομική οικογένεια.

3 days ago
845 Views
troxaio_3_0

Το νήμα της ζωής του κόπηκε, ξαφνικά και βίαια, το πρωί της Κυριακής λίγα μέτρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα Μαρκοπούλου όπου και υπηρετούσε, σε τροχαίο δυστύχημα επί της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη.

Ο άτυχος αστυνομικός ήταν μόλις 21 ετών με καταγωγή από τα Σιτόμενα Αιτωλοακαρνανίας όπου πραγματοποιείται και η εξόδιος ακολουθία την Τρίτη.

Σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών αναφέρει το εξής: «Δυστυχώς από σήμερα η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ακόμη πιο φτωχή καθώς έχασε ένα ακόμη μέλος της το οποίο μετακόμισε στην γειτονιά των αγγέλων.

Ο Λάμπρος ένα νέο παλικάρι 21 ετών και νέος συνάδελφος δυστυχώς έφυγε τελείως άδικα και απροσδόκητα από κοντά μας συνέπεια ενός τροχαίου ατυχήματος λίγα μόλις μέτρα από την έδρα της Υπηρεσίας του, το Τμήμα Ασφαλείας Μαρκοπούλου.

Όλοι εμείς που τον γνωρίζαμε και είχαμε συνεργαστεί μαζί του θα τον θυμόμαστε πάντα να χαμογελά. Αυτές τις στιγμές οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν συναισθήματα ούτε να απαλύνουν τον πόνο.

Ευχόμαστε ο Θεός να του χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και να δώσει στην οικογένεια του δύναμη και υγεία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *