Η 6η ΥΠΕ έχει την ευθύνη για τους πρόσφυγες στην Αργολίδα

Apr 7, 2016
265 Views
ΑΝΑΡΤΗΣΗ 20-03-2016 Σύριοι -πρόσφυγες1

Πολάκης σε Ανδριανό για τα προβλήματα που δημιούργησε η χωρίς καμία ειδοποίηση σε Δήμους, Αστυνομία, δομές υγείας, φορείς και ομάδες αλληλεγγύης μετακίνηση προσφύγων σε ξενοδοχεία της Αργολίδας: “Η 6η ΥΠΕ έχει ορίσει τις δομές υγείας που αναλαμβάνουν την ευθύνη για κάθε χώρο φιλοξενίας και τη μορφή που θα λάβει η κάλυψη αυτή”.trofima

Στην 3961/15-3-2016 Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με θέμα τα προβλήματα που δημιούργησε η χωρίς καμία ειδοποίηση σε Δήμους, Αστυνομία, δομές υγείας, φορείς και ομάδες αλληλεγγύης μετακίνηση προσφύγων σε ξενοδοχεία της Αργολίδας, απάντησε γραπτώς ο αρμόδιος αν. Υπουργός Υγείας κ. Π. Πολάκης.

Το κείμενο της απάντησης του αν. Υπουργού αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

“Όσον αφορά ζητήματα ιατρικής κάλυψης, η 6η ΥΠΕ, σε συνεννόηση με το ΕΚΕΠΥ έχει ορίσει τις δομές (ΚΥ, ΜΥ/ΠΕΔΥ, Νοσοκομεία) που αναλαμβάνουν την ευθύνη για κάθε χώρο φιλοξενίας, καθώς και τη μορφή που θα λάβει η κάλυψη αυτή (ειδικότητες για τακτική επίσκεψη, πρόγραμμα τακτικών επισκέψεων, εκτέλεση διακομιδών, κάλυψη στο υγειονομικό φαρμακευτικό υλικό κλπ).

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title