Η ΠΕΔ Πελοποννήσου θέτει την Digea προ των ευθυνών της

9 months ago
8320 Views
26022013909
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλιού Δημαρχείου Δήμου Τρίπολης, η 1η συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΕΔ Πελοποννήσου για το 2015. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις, ενώ μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και το ζήτημα της συντήρησης και λειτουργίας των τηλεοπτικών αναμεταδοτών της Digea και της Κρατικής Τηλεόρασης. Το ψηφιακό σήμα είναι γεγονός και στην Πελοπόννησο. Αυτό που σας είπανε είναι ότι από δω και στο εξής θα βλέπουμε ευκρινή ψηφιακή εικόνα χωρίς χιόνια. Αυτό είναι αλήθεια! Και όλη η εμπορική μηχανή γύρω από την ψηφιακή τηλεόραση πήρε μπρος. Σπεύσαμε όλοι να προμηθευτούμε τους περίφημους αποκωδικοποιητές MPEG4 ή νέες τηλεοράσεις με ενσωματωμένους ψηφιακούς δέκτες. Αυτό που παραλείψανε να σας πούνε όμως είναι ότι το ψηφιακό σήμα δεν είναι τζάμπα!

Το ψηφιακό σήμα είναι γεγονός και στην Πελοπόννησο. Αυτό που σας είπανε είναι ότι από δω και στο εξής θα βλέπουμε ευκρινή ψηφιακή εικόνα χωρίς χιόνια.

User Rating: 4.4 ( 1 votes)
0

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλιού Δημαρχείου Δήμου Τρίπολης, η 1η συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΕΔ Πελοποννήσου για το 2015. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις, ενώ μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και το ζήτημα της συντήρησης και λειτουργίας των τηλεοπτικών αναμεταδοτών της Digea και της Κρατικής Τηλεόρασης.

Το ψηφιακό σήμα είναι γεγονός και στην Πελοπόννησο. Αυτό που σας είπανε είναι ότι από δω και στο εξής θα βλέπουμε ευκρινή ψηφιακή εικόνα χωρίς χιόνια. Αυτό είναι αλήθεια! Και όλη η εμπορική μηχανή γύρω από την ψηφιακή τηλεόραση πήρε μπρος. Σπεύσαμε όλοι να προμηθευτούμε τους περίφημους αποκωδικοποιητές MPEG4 ή νέες τηλεοράσεις με ενσωματωμένους ψηφιακούς δέκτες. Αυτό που παραλείψανε να σας πούνε όμως είναι ότι το ψηφιακό σήμα δεν είναι τζάμπα!