Η απόδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ερμιόνη για το Σαββατοκύριακο

1 month ago
614 Views
mitsotakis-

Μια μικρή απόδραση από την Αθήνα πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες βρέθηκε στη γραφική Ερμιόνη Αργολίδος.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με σπορ ντύσιμο και το λευκό πουκάμισο έξω από το παντελόνι κατέβηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κεντρικό λιμάνι και
έκανε βόλτα με φιλική του παρέα, η οποία, όπως μαθαίνουμε, τον φιλοξένησε στην περιοχή. 
Ανετος, φιλικός και χωρίς να πιάσει ούτε για μία στιγμή κουβέντα για την αμιγώς πολιτική επικαιρότητα, κάθισε στο καφέ-εστιατόριο «Maria’s» και απολάμβανε επί ώρα τη μαγευτική θέα. «Είχε όρεξη για κουβέντα. Μας ρώτησε πώς τα πάμε με την κρίση και πώς πάει ο τουρισμός στην Ερμιόνη. Δεν είχε αστυνομικούς γύρω του, κι αν είχε ήταν διακριτικοί γιατί εμείς δεν αντιληφθήκαμε κάποιον. Ηταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και του άρεσε τόσο πολύ η Ερμιόνη που μας είπε ότι θα ξανάρθει με την πρώτη ευκαιρία. Ηταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκε τον τόπο μας και ενθουσιάστηκε», μας λέει η Μαρία Στάικου, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του καταστήματος όπου κάθισε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης απόλαυσε το τοπίο ολόκληρο το Σαββατοκύριακο και αναχώρησε από την περιοχή χθες, με προορισμό την Αθήνα. Η απόσταση άλλωστε από την Ερμιόνη μέχρι την πρωτεύουσα είναι οδικώς λιγότερο από 200 χιλιόμετρα, τα οποία αναμένεται να διανύσει και πάλι πολύ σύντομα, όπως είπε όχι μόνο στους κατοίκους της περιοχής αλλά και στους ανθρώπους που τον φιλοξένησαν.
Να θυμίσουμε, τέλος, ότι από την Ερμιόνη έλκει την καταγωγή της και η πρώην πρόεδρος της Βουλής Αννα Μπενάκη-Ψαρούδα, που είχε βάλει τη μία από τις 59 υπογραφές για να θέσει ο κ. Μητσοτάκης υποψηφιότητα για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό το Σαββατοκύριακο η κυρία Μπενάκη απουσίαζε από την περιοχή, αν και κατεβαίνει πολύ συχνά, οπότε δεν αποκλείεται να έχουν οι δυο τους κατ’ ιδίαν συνάντηση την επόμενη φορά.

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *