Ημερίδα “Ο δύσκολος δρόμος της Ε.Ε.” στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Apr 20, 2016
385 Views

Θ. ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΥΣΣΑΛΕΑ-Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.img_6135_medium_0 img_6158_medium_1

Το Γραφείο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Πελοποννήσου “Europe Direct” σε συνεργασία με το Δήμο Άργους Μυκηνών διοργάνωσε ημερίδα με θέμα  “Quo vadis Ευρώπη; Ο δύσκολος δρόμος της ΕΕ” στο Άργος. Ομιλητής ήταν ο Επισκέπτης Καθηγητής Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης του Πανεπιστημίου της Βόννης και συντοπίτης μας Θεόδωρος Καλλιάνος.

Πριν την έναρξη της ημερίδας ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Θεόδωρο Καλλιάνο παρουσία των βουλευτών Αργολίδας Γ. Ανδριανού και Γ. Μανιάτη, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλου, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Β. Σιδέρη,της Διευθύντριας του EUROPE DlRECT Αργολίδας Άννας Μαντά, της Περιφερειακής Συμβούλου Ελένης Παναγιωτοπούλου,της πολιτευτού Σόνιας Τάνταρου-Κρίγγου, του προέδρου της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου της Νέας Δημοκρατίας Γ. Μαλτέζου,της αντιπροέδρου της ΚΕΔΑΜ Ελισάβετ Δήμα-Πετροπούλου. κ.α.(φωτογραφίες eurokinissi-Β.Παπαδόπουλος)

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title