Επίθεση δέχθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος στις φυλακές

2 days ago
635 Views
ts

Συγκρατούμενος του Άκη Τσοχατζόπουλου του επιτέθηκε. Με μηνύσεις απειλούσε ο 77χρονος πρώην υπουργός, όταν έληξε το επεισόδιο εντός των φυλακών Κορυδαλλού

Επίθεση από συγκρατούμενό του, χωρίς να υπάρξουν δυσάρεστα αποτελέσματα, δέχθηκε χθες έξω από το κελί του στην πτέρυγα των VIP, o Άκης Τσοχατζόπουλος. Το επεισόδιο έληξε με τον καταδικασθέντα για μίζες υπουργό να απειλεί με μηνύσεις τον βαρυποινίτη, που ουσιαστικά τον έσπρωξε ρίχνοντας τον στο πάτωμα.AdTech Ad

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος φέρεται να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορυδαλλού προκειμένου να εξεταστεί, καθώς διανύει το 77ο έτος της ηλικίας του, καθιστώντας τον ιδιαίτερα ευάλωτο στο παραμικρό χτύπημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του news247, ο καταδικασθείς για “μαύρο πολιτικό χρήμα” συνεχώς έλεγε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του βαρυποινίτη, γνωστού για το μεγάλο ποινικό του μητρώο σε σειρά γνωστών υποθέσεων του κοινού ποινικού δικαίου, ενώ χρειάστηκε -κατά τις ίδιες πηγές- η συμβολή των συνηγόρων του τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως οι δύο πρωταγωνιστές έχουν βρεθεί συγκατηγορούμενοι σε υπόθεση εκβιασμών, η οποία μάλιστα έχει παραπεμθεί σε δίκη με πρόσφατη απόφαση του αρμόδιο δικαστικού συμβουλίου.

Σήμερα πάντως, ο πρώην υπουργός είναι καλά στην υγεία του και μάλιστα πριν δύο ημέρες, δέχθηκε και την καθιερωμένη επίσκεψη της συζύγου του, Βίκυ Σταμάτη, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το επεισόδιο

Όλα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο 77χρονος πρώην υπουργός άρχισε να φωνάζει σε συγκρατούμενούς του οι οποίοι -κατά πληροφορίες- έπαιζαν, άγνωστο για ποιό λόγο, με τα φώτα. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος εδώ και καιρό μένει μόνος του στο κελί χωρίς άλλο συγκρατούμενο, άρχισε να φωνάζει ζητώντας να σταματήσουν, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο βαρυποινίτης. Μάλιστα, ο δράστης εκείνη την ώρα φέρεται να συζητούσε με νεαρό καταδικασθέντα για συμμετοχή στην οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”, πράγμα το οποίο προκαλεί σειρά ερωτηματικών για το τί λαμβάνει χώρα εντός των φυλακών, αφού θα έπρεπε οι δύο άνδρες να βρίσκονται σε τελείως διαφορετικές πτέρυγες.

“Τι φωνάζεις μωρή πατσαβούρα;” είπε, σύμφωνα με δημοσίευμα του “Εθνους” ο βαρυποινίτης προς τον πρώην υπουργό, λίγο πριν δεχθεί επίθεση. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι το όλο συμβάν επιχειρήθηκε να κρατηθεί μυστικό, ενώ άγνωστος είναι και ο ρόλος γνωστού δικηγόρου, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να απεμπλέξει τον εντολέα του από το συμβάν, ζητώντας από τον πρώην υπουργό, σε περίπτωση καταγγελίας, να μην αναφέρει ότι ήταν παρών στο περιστατικό.

 

news247.gr/

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title