ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ : Επέτειος του Restaurant du Vieux Port στο Μόντρεαλ

1 month ago
720 Views

Το 1983 γεννήθηκε ο Restaurant du Vieux-Port, που ιδρύθηκε από την οικογένεια Αντωνόπουλου

Σχετικά με τον Όμιλο Αντωνόπουλος

Από που φθάνουν στον Καναδά περισσότερα από 30 χρόνια πριν από την πατρίδα τους την Ελλάδα, αδελφοί Tony και την Κόστα Αντωνόπουλος έχουν δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο κομψά εστιατόρια και ξενοδοχεία μπουτίκ στην ιστορική παλιά πόλη του Μόντρεαλ. Κατά τα τελευταία πολλά χρόνια, η ομάδα έχει αναγνωριστεί επανειλημμένως για την εξαιρετική συμβολή του στην περιφερειακή τουρισμού.

Το Auberge du Vieux-Port εισήχθη μεταξύ 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο Travel + Leisure για το 2014. Ένα χρόνο νωρίτερα, το Hôtel Nelligan έκανε το 2013 χρυσή λίστα του Conde Nast με βαθμολογία 91,4. Επιπλέον, στην έκδοση του Οκτωβρίου 2011, Condé Nast παρουσίασε Top 40 Ξενοδοχεία του, καταλαμβάνοντας το Hotel Nelligan 3η στον Καναδά και 1ος στο Μόντρεαλ και το Auberge du Vieux-Port 7ος στον Καναδά και 2η στο Μόντρεαλ. Το 2010, το περιοδικό Travel + Leisure το διατηρητέο ξενοδοχείο Nelligan και την πλατεία Place d’Armes Hotel & Suites πρώτη και δεύτερη, αντίστοιχα, στον κόσμο προορισμών με την καλύτερη συνολική αξία. Οι εγκαταστάσεις ολοκλήρωσε επίσης Βόρειας Αμερικής λίστα της δημοσίευσης των ξενοδοχείων στην τιμή των $ 250 ή λιγότερο ανά βραδιά.

Ο Όμιλος Αντωνόπουλος αποτελείται από πάνω από 600 εργαζόμενους. ξενοδοχείο, μπαρ, εστιατόριο και σπα συμμετοχές του περιλαμβάνουν: Auberge du Vieux Port, Terrasse sur l’Auberge, Taverne Gaspar, Lofts du Vieux-Port, το Hôtel Nelligan, Terrasse Nelligan, Στίχους Εστιατόριο, Méchant Bœuf, το Le Place d’Armes Hôtel & σουίτες, Terrasse Place d’Armes, Suite 701, Rainspa, το Le Petit Hotel, BEVO Bar + Pizzeria, Kyo Bar Japonais, Modavie και Vieux-Port Ψητοπωλείο.

Πληροφορίες Generales | Για γενικές πληροφορίες

425, rue St-Jean-Baptiste, σουίτα 200 Μόντρεαλ, Κεμπέκ H2Y 2Z7
(514) 866 – 8080 –   [email protected]

 Για να κανονίσετε μια συνέντευξη, μια ξενάγηση σε ίδρυμα του Ομίλου ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία

Medias et Σχέσεις publiques | Media έρευνες & Δημοσίων Σχέσεων
Μαρία Αντωνόπουλος
Διευθυντής Marketing Communications
425, rue St-Jean-Baptiste, σουίτα 200 Μόντρεαλ, Κεμπέκ H2Y 2Z7
(514) 866.8080 ext.252 –  [email protected]

615x443xAbout_us.jpg.pagespeed.ic.prEE0StXgw

Η 25η επέτειος του Restaurant du Vieux Port στο Μόντρεαλ, τονίστηκε με λαμπρότητα κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής βράδυ στις 27 Αυγούστου. Περισσότερα από 300 άτομα ήταν παρόντα για να δοκιμάσετε τις σπεσιαλιτέ του σπιτιού ακούγοντας την τζαζ μουσική crooner Joey Di Dodo και μουσικούς του.

Από τότε που άνοιξε, το Restaurant du Vieux Port έχει φιλοξενήσει μερικές 3,3 εκατομμύρια πελάτες που έχουν απολαύσει μπριζόλες περίπου ένα εκατομμύριο, 940 τόνους πατάτες και 450 000 ψάρια.

Επιπλέον, η επιχείρηση έχει καταφέρει να πληρούν έναν κοινωνικό ρόλο, οργανώνοντας ένα ετήσιο δείπνο στο Telethon της αστέρια, τα κέρδη των οποίων δωρίζονται στο Ίδρυμα Stars – Η υγεία των παιδιών μέσω της έρευνας. Από το 1983, $ 260.000 απονεμήθηκαν στο Telethon από το Restaurant du Vieux Port. Η επόμενη έκδοση του δείπνου όφελος θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου 2008. Αυτό το έτος, το εστιατόριο du Vieux Port έχει θέσει ως στόχο να επιστρέψει $ 25.000 προς τιμήν της 25ης επετείου του.

Το 1983 γεννήθηκε ο Restaurant du Vieux-Port, που ιδρύθηκε από την οικογένεια Αντωνόπουλου, ο οποίος μεταμορφώθηκε σνακ του σε brochetterie σε ένα ιστορικό κτίριο στην παλιά πόλη του Μόντρεαλ.

JPEG - 64.4 kb

Μερικά μέλη της οικογένειας Αντωνόπουλου παρόντες στην εκδήλωση: Α Δημήτρης Αντωνόπουλος, Αντιπρόεδρος Λειτουργιών, Angie Αντωνόπουλος, Άννα Αντωνόπουλος, Corporate Controller, Τόνι Αντωνόπουλος, ο ιδρυτής του Ομίλου Αντωνόπουλος, Γεωργία Αντωνόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων, Ιωάννα Αντωνόπουλος και ο Δημήτρης Αντωνόπουλος, αντιπρόεδρος του μάρκετινγκ.

JPEG - 60.2 kb

Παράδοση των δώρων σε δύο υπαλλήλους με πάνω από 15 χρόνια υπηρεσίας στο Restaurant du Vieux Port. Από αριστερά προς τα δεξιά, μπορεί κανείς να δει Δημήτρη Α Αντωνόπουλος, Μπίλι Plesescu, grillardin το εστιατόριο για 17 χρόνια, ο Τόνι Αντωνόπουλος, Lise Saint-Germain, μια σερβιτόρα για 25 χρόνια και η Μαρία Mendes, διευθυντής των πελατών service εστιατόριο.

Απεικονίζεται στο κεφάλι του άρθρου, μπορούμε να δούμε το Δημήτρη Αντωνόπουλο στην εταιρεία του τραγουδιστή Joey Di Dodo, τραγουδώντας τον Frank Sinatra κάθε Παρασκευή βράδυ στο Restaurant du Vieux Port.

Φωτογραφίες: © Frank Desgagnés

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *