Δεν τίθεται θέμα κλεισίματος του στρατοπέδου στην Καλαμάτα

2 months ago
345 Views
papaflessa-stratopedo

Τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα δέχθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με αφορμή τον θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με την αναδιοργάνωση των στρατοπέδων στην περιοχή της Μεσσηνίας.47e29f9fe96a1771642fb05ac8a8fd00_XL

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, το θέμα προέκυψε “από δημοσιεύματα στα όρια της επιστημονικής φαντασίας και παραπληροφόρησης τις οποίες δυστυχώς επαναλαμβάνει και ο μητροπολίτης Μεσσηνίας με επίσημο έγγραφό του”.

“Ουδέποτε υπήρξε θέμα κλεισίματος του στρατοπέδου όπως ανακοίνωσε ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού, πρώην ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων και έγινε αναπαραγωγή στον τοπικό Τύπο. Ισχύει όμως η δήλωση ότι δεν μπορεί η πληρότητα του στρατοπέδου να αγγίζει το 400% όταν οι ακριτικές μονάδες είναι υποστελεχωμένες”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

“Εδόθη δε εντολή να ερευνηθούν τα “αιτήματα” που υπεβλήθησαν στο παρελθόν από αρχές και παράγοντες για εξυπηρέτηση ρουσφετιών. Είναι ξεκάθαρο ότι τα ρουσφέτια τελείωσαν. Όλοι οι Έλληνες πολίτες υπηρετούν ισότιμα”, επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Όσον αφορά στην 120 πτέρυγα αεροπορικής Εκπαίδευσης στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι “ισχύουν οι δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας που έγιναν ήδη από τον Μάρτιο του 2015 για τη μετεξέλιξη της σε διεθνές κέντρο αεροπορικής Εκπαίδευσης”.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title