“Δάκρυσε” για το Παρίσι και η γέφυρα Ρίο-Αντίριο

1 month ago
430 Views
timthumb

Τιμώντας τους νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, και με σύνθημα «Το φως θα γυρίσει στην πόλη του», η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου θα παραμείνει απόψε χωρίς τον διακοσμητικό φωτισμό της
Ακολουθώντας το παράδειγμα του Πύργου του Άιφελ που έσβησε τον φωτισμό του ως ένδειξη συμμετοχής στο πένθος για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στην γαλλική πρωτεύουσα, η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου θα σβήσει για απόψει τα φώτα της, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην παγκόσμια αλληλεγγύη στα θύματα και τον Γαλλικό λαό.

Όπως σημειώνει με ανακοίνωση της η εταιρία που έχει την εκμετάλλευσή της: «Κατόπιν των γεγονότων της χθεσινής νύχτας στο Παρίσι, η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» ευθυγραμμίζεται με άλλα σημαντικά εθνικά τοπόσημα, που στέλνουν συμβολικά μηνύματα συμπαράστασης στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ως εκ τούτου δεν θα ενεργοποιηθεί ο διακοσμητικός φωτισμός της απόψε. Το δε γραπτό κεντρικό μήνυμά της μεταδίδεται ήδη μέσω των ηλεκτρονικών της πινάκων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.»

 

Στείλε μήνυμα
1
Close chat
Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας ..

Start