Γυναίκα έπιασε ζευγάρι που της έκλεβε τα… παπούτσια!

2 years ago
9472 Views
ImageHandler (1)

Τους παρέδωσε η ίδια στην αστυνομία…

Το έλεγε  η καρδιά της μίας 50χρονης γυναίκας που έπιασε στα πράσα ένα ζευγάρι νεαρών, οι οποίοι είχαν τρυπώσει στην περιφραγμένη αυλή του σπιτιού της στο Μεσημέρι Πέλλας για να κλέψουν… ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια!Αν και  ήταν μόνη της, η ιδιοκτήτρια  του σπιτιού κατάφερε να ακινητοποιήσει  την 22χρονη γυναίκα και τον 23χρονο φίλο της και να τους παραδώσει στους αστυνομικούς που κάλεσε! Τα παπούτσια αξίας 100 ευρώ έμειναν στην κατοχή της θαρραλέας γυναίκας και το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Όπως  διαπιστώθηκε, ο 23χρονος έχει συλληφθεί επανειλημμένα για κλοπές και ληστεία κατά συρροή και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με διάταξη της 1ης τακτικής ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

*** Το κατάστημα ενός 40χρονου στις Σέρρες διέρρηξαν δύο νεαροί Έλληνες ηλικίας 20 και 21 χρόνων και άρπαξαν 135 ευρώ, αλλά συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας που βρήκαν στην κατοχή τους τα κλεμμένα χρήματα και τους παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

*** Με τη μέθοδο της απασχόλησης άρπαξε όλη τη σύνταξη μιας 78χρονης γυναίκας στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς ένας 32χρονος Έλληνας, αλλά οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τον συνέλαβαν λίγο αργότερα, επέστρεψαν τα χρήματα στην ηλικιωμένη και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.