ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ… Συνελήφθησαν δύο παιδόφιλοι για ασέλγεια σε βάρος μικρών κοριτσιών

3 days ago
582 Views
-paidofiloi-

Στην πρώτη περίπτωση ένας 69χρονος ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων Ρομά έναντι μικροποσών και στην δεύτερη περίπτωση ένας 46χρονος ασέλγησε σε βάρος της 10χρονη κόρης της συντρόφου του

Συνελήφθη στο Περιστέρι από άντρες της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής ένας 69χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 69χρονος λίγο πριν τη σύλληψή του, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μίας 10χρονης Ρομά. Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, προέκυψε ότι ο συλληφθείς κατά το τελευταίο 9μηνο, ενεργούσε κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος της 10χρονης καθώς και σε βάρος μίας 13χρονης, επίσης Ρομά, στις οποίες προσέφερε κάθε φορά μικρά χρηματικά ποσά της τάξεως των 5-10 ευρώ!

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Σε μία άλλη περίπτωση, στην περιοχή του Ρέντη, συνελήφθη επίσης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ένας 46χρονος Έλληνας κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 46χρονος είχε ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος της 10χρονης κόρης της πρώην, όπως εξελίχτηκαν πλέον τα πράγματα, συντρόφου. Το κοριτσάκι που έμενε αρκετές φορές μόνο με τον 46χρονο παιδόφιλο, είπε  κάποια στιγμή στην μητέρα του τι συνέβαινε, με αποτέλεσμα εκείνη να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή ο οποίος εξέδωσε ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια στον Ανακριτή.

 

Θοδωρής Παναγιωτίδης

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *