Βόλος: Επίθεση σε ανήλικο για τον σκύλο του

4 days ago
413 Views
cf3f125b94-660x330

Δεκαπεντάχρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 38χρονο επιχειρηματία επειδή προσπάθησε να προστατέψει τον σκύλο του. Όλα συνέβησαν περίπου στις 21.30 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Σύμφωνα με τον taxydromos.gr, η 40χρονη Βολιώτισσα που κατήγγειλε το περιστατικό, μητέρα του ανήλικου, άκουσε φωνές, βγήκε από την πολυκατοικία και έτρεξε στο δρόμο να δει τι συμβαίνει. Όπως περιέγραψε, με τρόμο και αναστάτωση είδε το γιο της να είναι γεμάτος αίματα στο πρόσωπο και τον επιχειρηματία να φωνάζει, να απειλεί και να έχει επιθετικές διαθέσεις. Ο ανήλικος προσπάθησε να προστατέψει τον σκύλο του, μπροστά στον επιχειρηματία που εξαγριώθηκε επειδή το ζώο ούρησε στο πεζοδρόμιο.
Ο επαγγελματίας -όπως καταγγέλθηκε- κλώτσησε το σκυλί. Ο 15χρονος άπλωσε το χέρι του για να προστατέψει το ζώο και τότε ο 38χρονος επιτέθηκε και σε εκείνον. «Του έριξε μπουνιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να λυθεί η μύτη του και να αρχίσει να αιμορραγεί. Ήταν γεμάτος αίματα όταν τον είδα» ανέφερε η μητέρα του, η οποία έτρεξε σοκαρισμένη να ζητήσει το λόγο.

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *