ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΠΛΑΤΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Φόροι και χαράτσια…

2 weeks ago
1231 Views
xaratsi
Η μαχητική διεκδίκηση του «τιμονιού» της μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης από τους τέσσερεις άξιους υποψηφίους για την προεδρία αποτελεί δείγμα υγείας και δημοκρατικής εγρήγορσης. Είναι μια θετική ζύμωση που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί ως εσωστρέφεια. Ο υπέροχος κόσμος της Νέας Δημοκρατίας επιθυμεί η επόμενη μέρα να μας βρει ΟΛΟΥΣ ενωμένους και διπλά στον νέο Πρόεδρο. Η Νέα Δημοκρατία μπορεί και θέλει να εκφράσει ξανά την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, πιστή στο όραμα του Εθνάρχου και ιδρυτή της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Πέτρος Στ. Μαντούβαλος

Θα μας χαρίσουν...Τα πάντα.!

User Rating: 3.55 ( 1 votes)
0

12074909_527697677389687_89863074670048309_nΗ μαχητική διεκδίκηση του «τιμονιού» της μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης από τους τέσσερεις άξιους υποψηφίους για την προεδρία αποτελεί δείγμα υγείας και δημοκρατικής εγρήγορσης.
Είναι μια θετική ζύμωση που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί ως εσωστρέφεια. Ο υπέροχος κόσμος της Νέας Δημοκρατίας επιθυμεί η επόμενη μέρα να μας βρει ΟΛΟΥΣ ενωμένους και διπλά στον νέο Πρόεδρο.
Η Νέα Δημοκρατία μπορεί και θέλει να εκφράσει ξανά την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, πιστή στο όραμα του Εθνάρχου και ιδρυτή της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
Πέτρος Στ. Μαντούβαλος