Αυτός είναι ο 77χρονος που συνελήφθη για την τραγωδία στην Αίγινα

1 month ago
750 Views
ImageHandler (1)

Λίγο μετά τις 8 βγήκε από το Λιμεναρχείο Αίγινας – Οδηγείται στα δικαστήρια του Πειραιά για να δώσει απαντήσεις για όσα προκάλεσαν το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων στο στενό της ΜονήςScreenHunter_4730 Aug. 17 10.11

Την πόρτα του Λιμεναρχείου Αίγινας προκειμένου να οδηγηθεί στα δικαστήρια του Πειραιά πέρασε λίγο μετά τις 8 το πρωί ο 77χρονος που συνελήφθη ως ο χειριστής του ταχυπλόου που σκόρπισε το θάνατο στην Αίγινα.

Ο 77χρονος αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα για την ανείπωτη τραγωδία με τους τέσσερις νεκρούς – ανάμεσά τους και ένα κορίτσι 5 ετών – και τους 16 τραυματίες το μεσημέρι της Τρίτης στο στενό της Μονής.

Χωρίς να πει κάτι ο οδηγός του ταχυπλόου για τον οποίο μαρτυρίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και είχε πρόσφατα νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αθήνας οδηγήθηκε από τους Λιμενικούς στο λιμάνι προκειμένου από εκεί να κατευθυνθεί στον Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της κράτησης του στο Λιμεναρχείο και εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει χρειάστηκε να του χορηγηθεί κρεβάτι το οποίο οι Λιμενικοί έφεραν στις 2 τα ξημερώματα προκειμένου να αναπαυθεί ενώ τον επισκέφθηκε και γιατρός προκειμένου να τον εξετάσει διότι όπως είπε στους άνδρες του Λιμενικού δεν ένοιωθε καλά. Παράλληλα εσπευσμένα ήρθε στην Αίγινα την Τρίτη και η κόρη του, η οποία έμεινε μαζί του όλο το βράδυ.

Ο 77χρονος οδηγείται στο δελφίνι που θα τον μεταφέρει στον Πειραιά

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *