Ανοιχτό το ενδεχόμενο ΤΕΛΟΥΣ του ΠΑ.ΣΟ.Κ. άφησε η Φ. Γεννηματά

3 days ago
535 Views
E5644CB37DB75FB8E515759111DA7A92

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αναστολής λειτουργίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ως μεμονομένου Κόμματος, στο πλαίσιο της δημιουργίας μίας ευρείας Κεντροαριστεράς, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως, οι σχετικές διαβουλεύσεις, προς αυτήν την κατεύθυνση με «Το Ποτάμι» και τον Σταύρο Θεοδωράκη δεν έχουν “κλείσει”, η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας το πρωί της Κυριακής, στον ΣΚΑΪ.

«Την τύχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα την αποφασίσει το ίδιο το ΠΑ.ΣΟ.Κ.» σχολίασε, απαντώντας στη σχετική δημοσιογραφική ερώτηση η κα. Γεννηματά, για να συμπληρώσει:

«Αν ήθελα μικρό ΠΑ.ΣΟ.Κ. το είχα, το παρέλαβα. Επιδιώκουμε το νέο και το μεγάλο, με σταθερά και όχι μετέωρα βήματα».

«Εμείς δεν γκρεμίζουμε το γήπεδο για να ψάχνει η Παράταξη να παίξει εκτός έδρας», ολοκλήρωσε η κα. Γεννηματά, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους, λόγω των ημερών.

«Σε όλους τους τόνους έχω τονίσει, το ξαναλέω σήμερα: Συμπλήρωμα δεν θα γίνουμε κανενός, ούτε του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ούτε της Ν.Δ.», έκλεισε τη συνέντευξή της η Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., επανερχόμενη σε αρχική δημοσιογραφική τοποθέτηση, περί διαβουλεύσεων «απορρόφησης» του ΠΑ.ΣΟΚ. από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Τέλος, στην ίδια συνέντευξη, όσον αφορά στο Νέο Εκλογικό Νόμο, η κα. Γεννηματά “είπε” όχι στην πρόταση της Κυβέρνησης και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ανακοινώνοντας πως, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα φέρει δική του πρόταση, επί του θέματος.

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title