Loading...
Home / ΑΡΓΟΣ / ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ … Εικόνες ντροπής από τα πώματα που μαζεύονται για τα αναπηρικά

ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ … Εικόνες ντροπής από τα πώματα που μαζεύονται για τα αναπηρικά 1

11289650_10200346871032171_6587127888867620232_o-1Οι φωτογραφίες που ακολουθούν έχουν αναρτηθεί στο Facebook. Εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ με όλη τη σημασία της λέξης αν αναλογιστεί κανείς γιατί ξεκίνησε εξαρχής αυτή η προσπάθεια συλλογής πωμάτων.

Η προσπάθεια πρώτα των παιδιών τα οποία έχουν ευαισθητοποιηθεί σε μια προσπάθεια να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα πλαστικά πώματα για την αγορά τροχοκαθισμάτων για άλλα παιδιά που το έχουν ανάγκη, φαίνεται ότι πάει στα… σκουπίδια ή καλύτερα σε χωματερές…
Οι πιο κάτω φωτογραφίες με τα πεταγμένα σακούλια με πώματα μόνο ΝΤΡΟΠΗ προκαλούν… Κανείς δεν ξέρει που ακριβώς εντοπίστηκαν τα εν λόγω σακούλια με πώματα ούτε και το πότε, ωστόσο, πολλές φορές οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Τα σακούλια με τα πώματα βρέθηκαν πεταγμένα και αυτό είναι γεγονός.
Αναγνωρίζουμε την μεγάλη προσπάθεια όλων αυτών που με μεγάλη αγάπη και ευαισθησία συνεισφέρουν σε αυτή την εκστρατεία και θα ήταν καλό να γίνει μια καλύτερη ενημέρωση για το πως μπορεί ο κόσμος να βοηθήσει με τη σειρά του. Αυτές οι φωτογραφίες ας είναι ένας λόγος να ενημερωθούμε εκτενέστερα για το θέμα της συλλογής πωμάτων και της σημασίας του.
Με τη συλλογή πωμάτων κάποια λιγότερο τυχερά παιδιά θα μπορέσουν να έχουν τροχοκαθίσματα και σίγουρα μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Πηγή:
Share

Recent comments