ΑΓΡΙΟ LIVE ξέσπασμα Καψή σε Καμπουράκη – Οικονομέα (ΒΙΝΤΕΟ)

2 months ago
928 Views

Με παρέμβασή του στην εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα ο διευθυντής ειδήσεων του Mega Μανώλης Καψής υποστήριξε ότι υπάρχει σκοπιμότητα από μέρους των τραπεζών για το μπλοκάρισμα των τραπεζικών λογαριασμών του καναλιού προκειμένου να οδηγηθεί σε κλείσιμο. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει και κυβερνητικός δάκτυλος στην κίνηση αυτή.

Βέβαια, ο Καψής δεν έβγαλε άχνα για τις βαριές ευθύνες των μετόχων του Μεγάλου Καναλιού, που οδηγούν σε λουκέτο των τηλεοπτικών σταθμών. Και βέβαια, μετά από επτά χρόνια κρίσης, τώρα ανακάλυψε τις ευθύνες των τραπεζών. Και φυσικά δεν είπε ποτέ την αλήθεια για τον λόγο που οι τράπεζες έχουν μπλοκάρει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Mega, ούτε για τους ολιγάρχες που έχουν εγκαταλείψει τους εργαζόμενους στην μοίρα τους.

Όπως είπε υπάρχουν διαθέσιμα του καναλιού στους τραπεζικούς του λογαριασμούς αλλά με το μπλοκάρισμα το Mega αδυνατεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του και έτσι οδηγείται σε λουκέτο. Η παρέμβαση γίνεται λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί ο έλεγχος των φακέλων των υποψηφίων για τις τηλεοπτικές άδειες και καθοριστεί ποιοι θα είναι οι τελικοί διεκδικητές…

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το newpost.gr

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *