Έχει 685 δενδρύλλια ύψους ως ενάμισι μέτρου Κι άλλη χασισοφυτεία γίγας στα σύνορα με την Αλβανία

3 days ago
795 Views
ImageHandler

Λίγες ημέρες μετά τον εντοπισμό δυο χασισοφυτειών με 3.200 δενδρύλλια σε δασώδεις περιοχές του Πωγωνίου

Σε παράδεισο του… χασίς έχουν μετατρέψει οι Αλβανοί (και όχι μόνο) καλλιεργητές την παραμεθόριο περιοχή, όπου ανακαλύπτονται η μια μετά την άλλη φυτείες θηριωδών διαστάσεων! Λίγες ημέρες μετά τον εντοπισμό δυο χασισοφυτειών με 3.200 δενδρύλλια σε δασώδεις περιοχές του Πωγωνίου, άλλη μια μεγάλη εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή!

Η χασισοφυτεία με τα 685 δενδρύλλια ύψους ως ενάμισι μέτρου, εντοπίστηκε στις όχθες ενός χειμάρρου σε δύσβατη δασική περιοχή του Δελβινακίου, κοντά στην επαρχιακή οδό Δελβινακίου- Πωγωνιανής. Οι δύο Αλβανοί ηλικίας 31 και 37 χρόνων που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και την φρόντιζαν συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, έχοντας μαζί τους 14 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, άλλα τρία φυσίγγια πυροβόλου όπλου, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τρία κινητά.

Στον χώρο, οι δράστες είχαν στήσει ένα πρόχειρο κατάλυμα με όλα τα απαραίτητα είδη διαβίωσης, ενώ στην ευρύτερη περιοχή διέθεταν και δύο αυτοσχέδια παρατηρητήρια για να εποπτεύουν τη φυτεία. Με την δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σε βάρος τους για καλλιέργεια ναρκωτικών, παράβαση της νομοθεσίας για όπλα και παράνομη είσοδο στη χώρα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title