Έλληνας καρατέγκα «ξάπλωσε» ισλαμιστή λαθρομετανάστη που επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς και διερχόμενα αυτοκίνητα (Εικόνα)

7 days ago
1102 Views
1p4

Επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της Αθήνας από μαινόμενο λαθρομετανάστη σε περαστικούς και διερχόμενα αυτοκίνητα, μια είδηση που δεν αναφέρθηκε πουθενά…Όπως επίσης το ότι φώναζε Αλάχ Ακπμάρ όταν πήγαν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν.

Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και υπάρχουν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες..γιατί έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια εργαζομένων περαστικών..και διερχόμενων αυτοκινήτων…Την Παρασκευή 22.­07. 2016 στις 9 μμ1p4

Τον ισλαμιστή λαθρομετανάστη συνέλαβαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στο Μεταξουργείο επί της οδού Αχιλλέως και Λένορμαν.

Η επίθεση με μαχαίρι έγινε στο κέντρο της Αθήνας από μαινόμενο λαθρομετανάστη σε περαστικούς και διερχόμενα αυτοκίνητα, μάλλον με σκοπό την ληστεία.

Τελευταίο του θύμα ένα νεαρό ζευγάρι με κόκκινο αυτοκίνητο που εκινείτο στην μεσαία λωρίδα όπου ο δράστης έπεσε πάνω στο καπό και φώναζε στον νεαρό χτυπώντας το αυτοκίνητο να βγει έξω!!!

Ο οδηγός τρομοκρατημένος κλείστηκε μέσα στο αυτοκίνητο γιατί μπροστά του υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα και δεν μπορούσε να ελιχθεί.

Είχαν σταματήσει μηχανάκια και αυτοκίνητα από το αντίθετο ρεύμα αλλά όλοι τρομοκρατημένοι κοίταζαν και φώναζαν από μακριά, δεν πλησίαζαν ώσπου κάποιος νεαρός καρατέγκα με μια μαύρη μηχανή Veradero τον πλησίασε φωνάζοντας του « ρε…π επιτίθεσαι σε Έλληνες θα σε γ@μ…» και με 2­3 κινήσεις τον αφόπλισε και τον έβγαλε νόκ αουτ σε λιγότερο από 10″ δευτερόλεπτα !!

eglimatikotita.gr

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title