Άργος:Αφιέρωμα στην αδελφοποίηση με την Abbeville

2 days ago
612 Views
argolida-h-anaplash-allazei-opsh-sto-argos-deite-fwtografies2

Πριν 20 χρόνια με πρωτοβουλία ομάδας κατοίκων της Abbeville, συστάθηκε στην αδελφή πόλη ο σύλλογος Abbeville Argos Amitié με Πρόεδρο την κ. Elizabeth Sacquépée (σημερινή Αντιδήμαρχο στον τομέα της εκπαίδευσης).
a_argos_333Η κίνηση αυτή και οι πολυάριθμες δραστηριότητες του συλλόγου από τότε μέχρι σήμερα (ανταλλαγές παιδιών και νέων στα πλαίσια εκπαιδευτικών προγραμμάτων, επισκέψεις ομάδων στην περιοχή μας, αλλά κυρίως η ελληνική εβδομάδα που διοργανώνει κάθε χρόνο με σκοπό να γνωρίζουν οι κάτοικοι της Abbeville το Άργος και γενικότερα την Ελλάδα του χθες και του σήμερα) συνιστούν την πραγμάτωση της έννοιας της αδελφοποίησης.

Ως ελάχιστο δείγμα ανταπόκρισης στο ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη των ανθρώπων του συλλόγου – και των συνεργαζόμενων φορέων – προς εμάς αλλά και με την πίστη πως οι σχέσεις μας θα ενδυναμωθούν ακόμα περισσότερο στο μέλλον, αισθανθήκαμε την ανάγκη να διοργανώσουμε αφιέρωμα γνωριμίας με την πόλη της Abbeville και τον σύλλογο Abbeville Argos Amitié το Σάββατο 2 Ιουλίου , 9 μ.μ., στον κήπο του Ωδείου.

Σας καλούμε να τιμήσουμε φίλους

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title