Πάνω από 1.000 Λαρισαίοι στήριξαν την προσπάθεια της Ασπασίας, στο πλευρό της και ο Γιάννης Σερβετάς

4 days ago
1040 Views
ScreenHunter_1582 Dec. 16 12.55

Μαθήματα ανθρωπιάς παρέδωσαν περισσότεροι από 1.000 Λαρισαίοι οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα για τη στήριξη του αγώνα που δίνει σε κέντρο αποκατάστασης της περιοχής η νεαρή Ασπασία η οποία είχε πυροβοληθεί από τον ίδιο της τον πατέρα το 2013.

Η πρωτοβουλία που ανέλαβε ο γνωστός Λαρισαίος μουσικός και πρώην «κάθαρμα» των ΑΜΑΝ Βασίλης Πιπέρης μαζί με τον παραγωγό Λευτέρη Βουλγαράκη και φυσικά τον τοπικό Σύλλογο Μουσικών, απέδωσε τους αναμενόμενους καρπούς και η χθεσινή συναυλία που δόθηκε στο κλειστό της Νεάπολης στέφθηκε με επιτυχία καθώς πουλήθηκαν περισσότερα από 1.000 εισιτήρια για την οικονομική στήριξη της Ασπασίας.

aspasia-animus

Στο πλευρό της βρέθηκε και ο καλός φίλος του Βασίλη Πιπέρη, Γιάννης Σερβετάς, ο οποίος μάλιστα χθες επισκέφθηκε στο κέντρο αποκατάστασης την Ασπασία, ενώ φωτογραφήθηκε και με τον ειδικά εκπαιδευμένο για άτομα με αναπηρία σκύλο που θα αποτελέσει τον φύλακα – άγγελο της κοπέλας.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την ανταπόκριση των Λαρισαίων, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο onlarissa.gr ο Βασίλης Πιπέρης, ο οποίος εδώ και χρόνια δίνει το δικό του αγώνα ζωής: «Είχε γίνει μία συναυλία για την Ασπασία στην Καρδίτσα, ενώ το καλοκαίρι έγινε και μία για μένα. Συζήτησα με τον Λευτέρη Βουλγαράκη και είπαμε γιατί να μην γίνει κάτι και στη Λάρισα για την κοπέλα; Με την μητέρα της Ασπασίας γνωριστήκαμε στο κέντρο αποκατάστασης και έτσι έμαθα περισσότερο για την ιστορία αυτή. Παρά τα πολλά εμπόδια που εμφανίστηκαν για τη διεξαγωγή της συναυλίας, τελικά τα καταφέραμε» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε φωτογραφίες:

piperis1piperis2piperis3piperis4newsroom onlarissa

 

Στείλε μήνυμα
1
Close chat
Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας ..

Start